Trajecten

Ik wil verbouwen, wat nu?

Start met het maken van een afspraak bij ons.

Samen bekijken we of er een vergunning nodig is. Als je geen vergunning nodig hebt, dan is het toch fijn als je een mooi ontwerp laat maken. De aannemer weet dan ook wat hij moet maken. Dan kom je financieel niet voor verrassingen te staan. We voeren een gesprek over het programma van eisen (wat wil je?) dan maken we een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. We controleren het bestemmingsplan. Hierna starten we met een schetsplan dat we overleggen en eventueel aanpassen. We werken uit en dienen de aanvraag bij de gemeente in.

Ik wil een huis bouwen, wat nu?

Heb je een stuk(je) grond? En wil je een uniek huis wat speciaal voor jou / jullie is ontworpen?

We voeren een gesprek over het programma van eisen (wat wil je?) dan maken we een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Geef gelijk even aan welk bouwbudget je hebt. We controleren het bestemmingsplan. Hierna starten we met een schetsplan dat we overleggen en eventueel aanpassen. We werken uit tot definitief plan, en dienen het principeverzoek bij de gemeente in. Daarna werken we uit en dienen de aanvraag bij de gemeente in.

Ik heb wilde ideeen, wat nu?

Zo maar wat ideeen in het hoofd? Kom vrijblijvend even praten met ons.

Wil je een monument kopen, een huis bekijken, iets herbestemmen, je pand ingrijpend verbouwen? Dit kan gewoon op afspraak, tegen uurtarief. Wanneer we daarna met elkaar in zee gaan, worden deze uren in mindering gebracht.

Mag ik zomaar verbouwen, aanbouwen of wat dan ook?

Als je het nieuws volgt, is een aantal dingen vergunningvrij geworden. Ook bij monumenten.

Of dat voor jouw pand ook zo is? Je kunt dat bij de gemeente vragen of vraag het even bij mij na. Ik geef het antwoord en als het onduidelijk is zoek ik het op. Dit kan gewoon op afspraak, tegen uurtarief. Wanneer we daarna met elkaar in zee gaan, worden deze uren in mindering gebracht.