Overzicht van onze te verhuren objecten

Baardwijksestraat 78

Deze vrijwel hagelnieuwe woning is gelegen in een karakteristieke woonstraat en biedt o.a. 2 woonkamers, 2 badkamers en 5 royale slaapkamers. De woning is gestript tot casco en daarna volledig voorzien van geheel nieuwe vloer,- wand-, en plafondafwerkingen, elektriciteit, afvoeren, leidingen, nagenoeg alle kozijnen zijn vervangen, keuken, badkamers etc.

Begane grond:

Ruime hal entree met mogelijkheid voor het realiseren van een separate hal ten behoeve van een toegang naar de aan de straatzijde gelegen woonkamer/speelkamer/kantoorruimte/winkelruimte.

In de hal treft u voorts de toiletruimte, vaste kast (met mogelijkheid voor 2e toilet), trapopgang en toegang tot de woonkamer. De aan de voorzijde gelegen ruimte is fraai gestukadoord en voorzien van een laminaatvloer in eiken, deze vloer is ook gelegd in de woonkamer. Deze ruimte is 35 m² en hier mag volgens het bestemmingsplan een kantoor en/of winkel gevestigd worden. De mogelijkheid bestaat om de muur (metalstud wand) tussen deze ruimte en de woonkamer open te maken. Hierdoor ontstaat een woonkamer van maar liefst ca. 89 m². De woonkamer is op de westkant gelegen en is ca. 54 m².

De open keuken is voorzien van een luxe keukeninrichting met inbouwapparatuur. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken. Dubbele tuindeuren bieden toegang tot de ommuurde tuin op het gunstige zuidwesten. De tuin is voorzien van een achterom en deels open schuur/berging.

1e verdieping:

De royale overloop biedt toegang tot alle 5 de keurig afgewerkte slaapkamers welke alle veel lichtinval hebben. Er zijn 2 badkamers aanwezig welke modern zijn afgewerkt. Tevens is er een separate toiletruimte.

2e verdieping:

Hier bevindt zich de middels vlizotrap te bereiken zeer royale bergzolder.

Het pand / appartement aan de Baardwijksestraat 78 is momenteel verhuurd. Wilt u op de hoogte gehouden worden van appartementen die beschikbaar komen, stuur ons dan een bericht via onze contactpagina.

Terug