Op zoek naar

Klik hier

Over MOONS

Moons Architecten is al 30 jaar specialist in de ontwikkeling van erfgoed als kerken, kloosters, watertorens en molens. Duurzame herontwikkeling is daarbij de insteek: woningen en boerderijen restaureren we door traditionele elementen te combineren met eigentijdse aanpassingen. Bovendien vormen energiemaatregelen een kern van onze visie. 

Projecten

Moons als familiebedrijf

Moons Architecten is een bureau met een brede expertise, veel specialistische kennen en bovenal ook een familiebedrijf. Oprichter Marina Moons heeft tegenwoordig ook dochter Iris Moons naast zich binnen het bureau. Het specialisme van Moons is daarmee gewaarborgd: Iris studeerde met een 9 en een eervolle vermelding af aan de TU Delft op de herbestemming van religieus erfgoed – en won hiermee zilver voor de NRP (Nationaal Renovatie Platform) Masterprijs 2020. In hetzelfde pand als het architectenbureau huist ook Rioolzorg, een ingenieursbureau opgezet door de vader van het gezin, Joop Moons en inmiddels in handen van dochter Caroline. Het familiaire gevoel zorgt ervoor dat het bureau een ideale leerplek is voor toekomstige tekenaars en architecten. Moons Architecten is dan ook een erkend leerbedrijf.

Nieuws

CONTACT    Subsidie herbestemmings-
    en verduurzamingsonderzoek    Wist u dat… U elk jaar tussen 1 oktober en 30 november een subsidie voor herbestemmingsonderzoek kan aanvragen bij de RCE?