Architectuur

Moons heeft een naam opgebouwd als specialist in de herontwikkeling, restauratie en herbestemming van monumenten en andere gebouwen met cultuurhistorische waarde. Wij hebben ons al met veel prachtige panden mogen bemoeien. Wij gaan altijd met enorm veel respect voor de gebouwen te werk en houden nadrukkelijke rekening met de monumentale waarde van elk pand. Tegelijkertijd staan we stil bij de moderne opties en aspecten rondom duurzaamheid. Daarmee zetten we in op een gebouw uit het verleden, geheel klaar voor de toekomst.

Nieuwbouw

Omdat wij van afwisseling houden, ontwerpen wij ook graag complete nieuwe woningen en andere bouwprojecten. Door onze ervaring in het cultuurhistorisch aspect van architectuur, zijn onze ontwerpen altijd bijzonder en passend. Soms strak en modern, soms historiserend en soms een combinatie. 

Home make-over

Naast herbestemmen en restaureren van het mooie erfgoed dat ons land te bieden heeft, transformeren wij ook vaak woningen! Door dit slim aan te pakken kan er vaak voor weinig bouwkosten een compleet nieuw thuis worden gecreëerd. Een goed alternatief op de overbelaste woningmarkt.